69lab

Termékeink

Ügyviteli szabályzat

1. Bevezetés

A 69lab.hu webáruházat a Wholesale & Retail Co. vállalat kezeli (a folytatásban: ajánlattevő). A felhasználó az a személy, aki alkalmazza a rendszerünket, tehát vásárol a webáruházban (a folytatásban: vásárló). Az általános ügyviteli szabályzat a 69lab.hu honlap működéséről, a vásárlók jogairól, valamint az ajánlattevő és a vásárló közötti viszonyról rendelkezik.

2. Megrendelés

A vásárló a megrendelés elküldése után 24 órán belül E-mail címére vagy SMS-ben visszaigazolást kap. A megrendelést követő két órán belül visszavonhatja a rendelést az ajánlattevő E-mail címén info@69lab.hu.
Abban az esetben, ha a vásárló az erre megszabott időben nem vonja vissza a megrendelést, a szerződés a vásárló és az ajánlattevő között visszavonhatatlanul érvénybe lép. A szerződést (rendelést) – elektronikus változatban – az ajánlattevő szerverén mentik el, és a vásárló számára hozzáférhető – ez az ajánlattevőnek küldött levéllel, kérvénnyel (info@69lab.hu) igényelhető.

3. Szállítási határidő, kézbesítés

A Forgalmazó a feltüntetett időn belül becsomagolja és elküldi a terméket. A küldeményt a megrendelést követő munkanapon adjuk fel. A küldemény általában a feladást követő második vagy harmadik munkanapon érkezik meg. A küldeményt szállító partnerünk a GLS. A GLS hivatalos kézbesítési határideje 1-4 munkanap. A szállítási költségek 2000 FT-ot tesznek ki. A költségek az ajánlott küldést az árufizetési szolgáltatással, valamint a GLS által felszámított átutalási díjat tartalmazzák. A megrendelt termék teljes vételárát és a szállítási költségeket a küldemény átvétele után kell kifizetni.

4. Szállítási költségek

Minden 27000 Ft feletti vásárlás esetében nem számítunk fel szállítási költségeket. 27000 Ft alatti vásárláskor a szállítási költségek a vásárlót terhelik. A szállítási átalánydíj 2000 Ft-ot tesz ki, és magába foglalja az ajánlott küldést az árufizetés szolgáltatással, valamint a GLS által felszámított átutalási díjat.

5. Fizetés

Az ajánlattevő a küldeményt ajánlva küldi ki – az árufizetésről szóló papírral együtt. A terméket a küldemény átvétele után kell kifizetni a postán vagy a posta alkalmazottjának a vásárló otthonában. Előszámla elkészítése esetében lehetséges az átutalásos fizetés is az ajánlattevő bankszámlájára. A küldeményt akkor küldjük ki, amikor a befizetett összeg megjelenik az ajánlattevő bankszámláján.

6. A rendelés visszavonása

A vásárló a megrendelést követően két órán belül vonhatja vissza a rendelést levelet küldve az ajánlattevő E-mail címére.
Abban az esetben, ha a vásárló az erre megszabott időben nem vonja vissza a megrendelést, a szerződés Ön (mint vásárló) és az ajánlattevő között visszavonhatatlanul érvénybe lép. A szerződést (rendelést) – elektronikus változatban – az ajánlattevő szerverén mentik el, és a vásárló számára hozzáférhető – ez az ajánlattevőnek küldött levéllel, kérvénnyel (info@69lab.hu) igényelhető.

7. Elállás a szerződéstől és áru visszaküldése a fogyasztóvédelmi törvény értelmében

A webáruház termékeire is érvényesek a garanciális feltételek – a fogyasztóvédelmi törvénnyel összhangban. A vásárlónak e törvény tükrében joga van az áru átvételét követően 14 napon belül értesíteni az ajánlattevőt, hogy eláll a szerződéstől. Ezt nem szükséges érvekkel indokolni. A vásárló ugyanakkor köteles az átvett árut sértetlen állapotban és eredeti mennyiségben (mint az átvételkor) visszaküldeni az eladónak, legkésőbb 30 napon belül, miután elküldte a szerződéstől való elállásra vonatkozó üzenetet. Amennyiben az árut az átvételt követően 14 napon belül a vásárló – üzenet nélkül – visszaküldi az ajánlattevőnek, úgy tekintjük, hogy a vásárló elállt a szerződéstől. A teljes vételárat és az esetleges további költségeket az eladó a szerződéstől való elállásról szóló üzenet továbbítása után, legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza.

8. Az ajánlattevő pénz-visszafizetési garanciát vállal

Az ajánlattevő pénz-visszafizetési garanciát vállal, ha a vásárló nem elégedett a már használt termékkel. A garancia egyszerűen, diszkréten és kérdés nélkül érvényesíthető. A vásárló köteles a vásárlást követően 30 napon belül az eladót értesíteni a reklamációról az info@69lab.si E-mail címen, és a saját költségére visszaküldeni a megrendelt terméket. A vételár egészét az eladó visszafizeti.

9. Árak

A termékek ára Ft-ban van megadva, és nem tartalmazza az ÁFÁT, hiszen az ajánlattevő tevékenysége nem adóköteles. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

10. Felelősségmentesség

Az almlea.com honlapon olvasható adatok kizárólag az általános tájékozottságot szolgálják, és nem helyettesíthetik a látogatást az orvosnál. Ha úgy véli, hogy orvosi ellátásra van szüksége, akkor keresse fel háziorvosát vagy az illetékes egészségügyi intézményt. Az ajánlattevő nem vállal felelősséget a véleményekben kifejtett információkért, amelyek egyéni elbíráláson alapoznak. Ugyanakkor nem vállal felelősséget a véleményekből eredő információkért sem. Az ajánlattevő fenntartja magának a jogot arra, hogy a Vásárlási feltételeket bármikor, bármilyen formában, az okra való tekintet nélkül és előzetes értesítés nélkül módosítsa.

11. Személyes adatok védelme

Az ajánlattevő a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel összhangban biztosítja a vásárló személyes adatainak védelmét. Az ajánlattevő a személyes adatokat kizárólag a rendelés kivitelezésének céljából (az információs anyag, ajánlatok, számlák kiküldése), illetve az egyéb szükséges kommunikáció céljából használja fel. A vásárló adatait semmilyen körülmények között nem bocsátjuk az arra nem jogosult személyek rendelkezésére.

12. Panasz benyújtása, vitás kérdések

Az ajánlattevő tiszteletben tartja az érvényben lévő fogyasztóvédelmi jogszabályokat, és köteles megfelelően kezelni a panaszokat. A vásárló a felmerült probléma esetén telefonon, E-mailben vagy postai levélben fordulhat az eladóhoz. Az ajánlattevő 5 munkanapon belül köteles tájékoztatni a vásárlót arról, hogy megkapta a panaszt, és a vásárlót tájékoztatni az eljárás folyamatáról. Az ajánlattevő minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a leendő vitákat békés úton rendezze.
Az üzlet kezelője:

WHOLESALE & RETAIL CORPORATION L.P.
44 Main Street, Douglas,
South Lanarkshire
Scotland, ML11 0QW, Great Britain
Company number: SL016412
Telefonszám: 030 200 27 62
E-mail: info@69lab.hu

A vásárlók véleményei (a képek szemléltetőek)
 • Teljesen véletlenül bukkantam rá az interneten az Aquamanre, és úgy döntöttem, megveszem. Már két hónap használat után az erekciós problémáim megszűntek, végre az imént említett nehézségek nélkül szeretkezhetek.
  B. Miklós
  Eger
 • A koromban a férfiaknál általában már jelentkeznek merevedési zavarok, és én sem vagyok kivétel. De nem akartam lemondani gyakorlatilag az egyetlen örömömről, amely még megmaradt. Az Optiman pedig nagyon nagy segítségemre van e téren. 
  Ferenc
  56 éves
 • A sperma mennyisége pedig körülbelül bő 3 hét után kezdett változni. És jelentős változásra gondolok, hiszen a mennyiség már egy hét használat után is módosult. Mint már mondtam, 3 hét után nagyon sok lett a sperma, és szinte bármikor volt belőle elég.
  István
 • Még nem figyeltem fel rá, hogy nálunk egyáltalán létezik ilyen termék. Véletlenül kattintottam az Önök oldalára az interneten, és kíváncsiságból megrendeltem a Delayert. És nem sajnáltam meg! A nemi aktusok óvszerrel és nélküle is jóval hosszabbak.
  Balázs
  HUN
 • A barátaimtól kaptam ezt a terméket, vicces szülinapi ajándékként. A kezdetben kellemetlen volt szednem, de most, 7 hónap használat után kimondottan örülök annak, hogy elkezdtem használni. 
  Attila
  Balatonboglár
 • Minőségi termék, megfelelő áron, valós hatással, tehát egy TOP termék!
  Róbert
  Pécs
 • Péniszemmel már a termék használata előtt elégedett voltam, és a barátnőm is. Azonban a kíváncsiság és a még nagyobb „férfiasságom” iránti vágy arra késztetett, hogy megrendeljem az Aquamant. Már néhány nap használat után jelentős változásokat figyeltem meg.
  Áron
  25 éves
 • A terméket mindig magammal hordom, hiszen sosem tudni, mi történhet. A hatásai szuperek! A legnagyobb előnye pedig az, hogy azonnal hat. Ja, és sosem tapasztaltam mellékhatást, úgy hogy igazán TOP termék!

   
  Gergely
  Budapest
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft