69lab

Több sperma


A nagyobb mennyiségű ondó erősebb és intenzívebb orgazmusokat biztosít, illetve csökkenti a két orgazmus közötti regenerációs időt...
Az ondó mennyisége és íze – a férfiakat sújtó két leggyakoribb szexuális probléma.

Az ondó kis mennyisége elsősorban az idősebb generációt sújtja, azonban a stressz és egészségtelen életmód miatt egyre több fiatalabb is szembesül e problémával. A nagyobb mennyiségű ondó erősebb és intenzívebb orgazmusokat biztosít, illetve csökkenti a két orgazmus közötti regenerációs időt. Minél nagyobb mennyiségben van jelen a sperma a testben, annál erőteljesebben és gyorsabban lépnek működésbe az izmok, aminek következtében erősebb és hosszantartóbb az orgazmus. Az orgazmus folyamatában fontos szerepet játszik az izmok rendszere, amelyek rendkívül gyorsan és intenzíven lépnek működésbe. Az orgazmusnál aktív izomrendszerben a pubococcygeus-izom, a végbélcsatorna, a végbél, a prosztata, a gát, a spermát termelő mirigy és a pénisz körüli izmok lépnek működésbe. E izmok azonban csak akkor működnek, ha van elegendő ondó a kilövelléshez. Amikor a spermát kilövelli (ejakuláció), az orgazmus véget ér. Hogy újból aktív lehessen, meg kell várni, hogy elegendő ondó termelődjön. Az ondó mennyiségétől függ tehát az orgazmus hossza, és intenzitása is. Minél nagyobb mennyiségű az ondó, annál erősebben lépnek működésbe az izmok a kilövelléskor. A Voluman kapszulában található természetes anyagok jelentősen hozzájárulhatnak az ondó termeléséhez, és hatással lehetnek a kitermelt sperma mennyiségére.
Sperma
Az ondó íze is a szexualitás fontos tényezője. Főképp az orális aktusnál a sperma kellemetlen íze nagyon zavaró lehet, sok nő éppen a sperma rossz íze miatt kerüli az orális aktust.

A MEGOLDÁS:

VOLUMAN kapszula

VOLUMAN kapszula

Természetes kapszulák, amelyek a sperma mennyiségét növelik meg, javítják a szexuális állóképességet, valamint intenzívebb orgazmusokat eredméyeznek. Mennyiség: 90 kapszula.
12.290,00Ft
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft