69lab

PÉNISZNÖVELÉS


minden férfi vágya, hogy partnerének minél nagyobb élvezetet nyújtson, és hogy eljuttassa őt az eksztázisig. A szexualitás minősége nagymértékben a pénisz hosszától és vastagságától függ. Amennyiben elégedetlen péniszének nagyságával, jó hír az Ön számára, hogy vannak különböző módszerek, amelyek sikeresen megváltoztatják péniszének méreteit.
Annak ellenére, hogy a nők a férfiak jelenlétében letagadják, de nekik nagyon fontos a pénisz nagysága.
Egy nemrég elvégzett nagyszabású kutatásban megállapították, hogy:
  • a megkérdezett nők 79%-a kijelentette, hogy a hosszabb és vastagabb pénisszel sokkal eredményesebben elégíthetők ki.
  • a megkérdezett nők 43%-a sosem jutott el az orgazmushoz nemi aktus közben.  
  • a megkérdezett nők 32%-a hazudott partnerének a nemi aktus alatti orgazmust illetően.
Minden férfi vágya, hogy partnerének minél nagyobb élvezetet nyújtson, és hogy őt eljuttassa az eksztázisig. A szexualitás minősége nagymértékben a pénisz hosszától és vastagságától függ. Ebből kifolyólag a kisebb pénisszel rendelkező férfiak gyakran úgy érzik, hogy a háttérbe szorulnak, alacsony az önbecsülésük, mindez pedig újabb problémákat eredményez, egyebek mellett merevedési zavarokat is okozhat.

PÉNISZNÖVELÉS
A PÉNISZ ÁTLAGOS NAGYSÁGA 15,5 cm

A pénisz átlagos hossza 13 és 16 centiméter között van. Vajon a péniszhossz tényleg olyan fontos tényező, hogy a helyzet javításához intézkedni kell? Egyesek szerint nem, mások szerint azonban igenis kell. A pénisznövelés olyan téma, amely sok embernél kételyeket kelt és zavart eredményez. Az igazság az, hogy bérmelyik módszerhez is folyamodik – legyen szó műtétről, tablettáról vagy pumpáról – az egyik sem garantál 100%-os elégedettséget. Ráadásul pedig egyéntől függ, hogy számára éppen melyik módszer a legmegfelelőbb. Egy dolgot azonban le kell fektetni: a pénisznövelés nem egyik napról a másikra történik. Az utasításokat következetesen be kell tartani, rendszeresen és lelkiismeretesen kell követni az útmutatót ahhoz, hogy a kezelés végén a módszer nyújtotta összes pozitív hatást, illetve az alkalmazott módszerek elvárt összhatását elérje.  
pénisznövelő
A műtéti beavatkozások gyors és tartós hatást biztosítanak, de költségesek és kockázatosak. Sokszor utólag derül fény a műtétekkel járó veszélyes mellékhatásra. Ezért nem meglepő, hogy egyre több ember dönt amellett, hogy a pénisznövelést természetes úton, pumpával vagy tablettával érje el. Ezzel elkerülhetőek a drága és kockázatos műtéti beavatkozások, a pénisznövelés eredményei pedig hasonlóak.
A pénisznövelő pumpák (hidropumpák) már évek óta jelen vannak a piacon. Azonban nem mindegy, milyen pumpát, illetve szivattyút választ, hiszen nem mindegyik biztosít egyforma eredményeket. A pumpák a pénisz körül vákuumot teremtenek, ez pedig serkenti a véráramlás és vérkeringést a péniszbe. Amikor a pénisz megszokja a vérkeringés ezen állapotát, az izomszövetben található sejtek szaporodni és tágulni kezdenek, aminek következtében a pénisz nagyobbodik. A pénisznövelő pumpák különböző formákban, nagyságokban és árakon kaphatóak, és különbség van egy-egy pumpa hatékonyságában is. A legjelentősebb különbség a tartós eredmények terén jelentkezik, hiszen némely pumpák tartósan (maradandóan) eredményeznek pénisznövekedést, miközben mások csak rövid távú eredményeket biztosítanak. Kétségkívül állíthatjuk, hogy az Aquaman hidropumpa a leghatékonyabb pénisznövelő eszköz a piacon.  

A MEGOLDÁS:

RESIZER pénisznövelő kapszula

RESIZER pénisznövelő kapszula

Resizer kapszula a szexuális erő fokozására és a pénisz növelésére. Mert a férfiassága sosem lehet túl nagy!
16.900,00Ft Megrendelem
AQUAMAN pénisz-pumpa

AQUAMAN pénisz-pumpa

A 69 Lab egy olyan terméket fejlesztett ki, amely segítségével a férfiak megmenekülhetnek minden, a péniszük hosszával vagy vastagságával kapcsolatos kínos helyzettől. Az Aquaman hidropumpa a leghatékonyabb pénisznövelő eszköz a piacon!
26.780,00Ft
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft