69lab

KORAI MAGÖMLÉS


A korai magömlés gyakori jelenség, amely szinte mindegyikünkkel előfordul életünk során. A statisztikai adatok szerint a férfiak 12 %-a szenved a korai magömlés miatt. Amennyiben a korai magömlés az Ön szexuális életében gyakori jelenséggé válik, meg kell tennie a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy elkerülje az ezzel járó kellemetlenségeket.
A korai magömlés gyakori jelenség, amely szinte mindegyikünkkel előfordul életünk során. A statisztikai adatok azt mutatják, hogy a férfiak 12%-a folyton küzd e problémával. Amennyiben a korai magömlés gyakori jelenséggé, illetve az élet állandó velejárójává válik, ideje cselekedni. Ellenkező esetben pszichés gondokat, stresszt, elégedetlenséget, alacsony önmegbecsülést okozhat a férfiaknál, és a nőknél is – ez pedig nem tesz jót a kapcsolatnak. Jó hír, hogy léteznek olyan termékek, amelyek hatékonyan késleltetik a korai magömlést, és ez által lehetővé teszik a fellazult, hosszabb, szenvedélyes és egyáltalán sikeresebb szexuális együttlétet. A 69 LAB Delayer spray bizonyult a leghatékonyabbnak a korai magömlés elleni szerek között.  69 LAB Delayer spray nem tartalmaz benzocaine-t, nincsenek mellékhatásai, használata diszkrét és egyszerű, és már férfiak ezreinek baját enyhítette. Miért nem segítene Önnek is? 
 
A korai magömlés olyan jelenség, amelynek során a férfiak túl hamar és akaratuk ellenére kilövellik az ondót (sperma). A korai magömlést időben nehéz meghatározni, hiszen mindegyik nemi aktus specifikus. Általában akkor beszélünk korai magömlésről, ha kevesebb mint hét perccel a hüvelybe történő behatolás után következik be.

A KORAI MAGÖMLÉST KIVÁLTÓ GYAKORI OKOK

merevedési zavart

Valamikor azt hitték, hogy a korai magömlés kizárólag pszichés jellegű, és hogy minden csak "a fejben van". A korai ejakulációt így inkább a fiatalabb férfiakkal összefüggésben emlegették, akik még nem szokták meg a szeretkezést, és nem tudják uralni az ejakulációt. Későbbi kutatások kimutatták, hogy ez nem így van, és hogy biológiai és fiziológiai tényezők is eredményezhetnek korai magömlést. Vegyük csak például a korai magömlés leggyakoribb tényezőit, amelyeket alapjában véve három csoportba sorolunk: FIZIOLÓGIAI, BIOLÓGIAI és PSZICHÉS okok.


  • Erektilis diszfunkció: Azok a férfiak, akiknek gondjaik vannak az erekció elérésével és fenntartásával, elsietik és erőltetik az erekciót, ami korai magömlést eredményezhet.
  • Pénisz túlérzékenysége: Vannak férfiak, akiknek péniszük (makk) rendkívül érzékeny, és már a legkisebb ingerlés is korai magömléshez vezethet.   
  • Húgyúti gyulladások/ fertőzések és prosztata problémák: a korai magömlés a húgyúti gyulladás vagy prosztata probléma gyakori tünete.
  • Műtétek és traumák következményei.

A MEGOLDÁS:

DELAYER késleltető spray

DELAYER késleltető spray

Természetes készítmény, amely hatásosan megakadályozza a korai magömlést. Diszkrét csomagolás és egyszerű kezelhetőség.
7.880,00Ft Megrendelem
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft