69lab

JOBB NEMI ÉLET


Tanulja meg élvezni az intimitást: a szex nem csak az orgazmust jelenti. Ne feledkezzen meg az olyan hétköznapi élvezetekről, mint például a csókolózás és az ölelkezés.
Hét jó tanács, amely segíthet a jobb erekció elérésében.

1. Gondoskodjon az egészségéről:

Tartsa kordában a vérnyomást, a diabéteszt, a krónikus betegségeket stb. Táplálkozzon egészségesen. A túlsúly rossz hatással van az egészségre, a rossz egészség pedig közvetve a szexualitásra is hat. Tornázzon: ha a mindennapi rutint egy kis mozgással dobja fel, növekedik teljesítőképessége, csökken a fáradtság, és ez hozzájárul a szexuális kitartás javulásához. Tartsa magát távol az alkoholtól és a cigarettától, hiszen mindkettő rossz hatással van az erekció elérésére és fenntartására.

2. Mozogjon

A rendszeres mozgás mellett külön figyelmet szenteljen az alsó hasizom formálásának, hiszen ezek segítik az erekciót. Kipróbálhatja a Kegel-gyakorlatokat is, ezzel biztosítva a hosszantartó élvezetet. A túlsúly rossz hatással van az egészségre, a rossz egészség pedig közvetve a szexualitásra is hat.

3. Legyen felül

Azokban a sexpózokban, amikor a férfi felül van, keményebb az erekciója, és az érzés is jobb – a súly miatt. Ha a férfi alul van, nagyobb az esély arra, hogy a hímvesszője lelankad, főleg akkor, ha fontos számára, hogy Ön diktálja a tempót.

4. Használjon szexuális segédeszközöket

Próbáljon ki valami újat, valami mást! Partnerével látogasson el egy szexshopba, és vásároljon olyasmit, ami még soká örömöt és szórakozást okoz majd. Ha a korai magömlés, merevedési zavar, kicsi pénisz vagy az ondó kevés mennyisége okozta problémákkal küzd, ne feledje, hogy létezik megoldás e problémákra. Némelyüket e honlapon bemutatjuk, és megoldást is kínálunk Önnek!

5. Gyakorlat teszi a mestert

Tanulja meg minél hosszabb ideig élezni az együttlétet, hiszen minden erekció még nem jelenti azt, hogy itt és most kell jönnie az orgazmusnak. Lassan szeretkezzen, élvezze a pillanatot, és igyekezzen arra, hogy minél tovább tartson. Összpontosítson a partnerére, játsszon csintalan játékokat… Ha nem bízik a partnerében, használjon óvszert, amellyel egy kicsit késleltethető a dolog. Legyen szexuálisan aktív: a hosszú ideig tartó önmegtartóztatás súlyosbítja a problémákat, miközben a rendszeres szexuális együttlétek hozzájárulnak a minőségi szexualitáshoz.  

6. Kísérletezzen

Próbáljon ki újabb pózokat és technikákat, az ilyen változások kedvező hatással lehetnek a szexualitás terén létező problémák kiküszöbölésére.

7. Lazítson

A stressz egy olyan tényező, amely mindenre rossz hatással van, nem csak az erekcióra, ezért ne engedje, hogy beférkőzzön a hálószobájába! Ne terhelje magát azzal, hogy milyen nagy a pénisze, milyen lesz az erekciója, ne féljen az intimitástól. Az a meggyőződés, hogy több szexuális partner után könnyebben lehet lazítani, és hogy ez hozzásegít az izgatottsághoz, nem mindig állja meg a helyét. Tanulja meg élvezni az intimitást: a szex nem csak az orgazmust jelenti. Ne feledkezzen meg az olyan hétköznapi élvezetekről, mint például a csókolózás és ölelés.

A MEGOLDÁS:

RESIZER pénisznövelő kapszula

RESIZER pénisznövelő kapszula

Resizer kapszula a szexuális erő fokozására és a pénisz növelésére. Mert a férfiassága sosem lehet túl nagy!
16.900,00Ft Megrendelem
OPTIMAN potencianövelő kapszula

OPTIMAN potencianövelő kapszula

Természetes kapszulák az erekció és a szexuális vágy fokozására.
9.140,00Ft
DELAYER késleltető spray

DELAYER késleltető spray

Természetes készítmény, amely hatásosan megakadályozza a korai magömlést. Diszkrét csomagolás és egyszerű kezelhetőség.
7.880,00Ft Megrendelem
AQUAMAN pénisz-pumpa

AQUAMAN pénisz-pumpa

A 69 Lab egy olyan terméket fejlesztett ki, amely segítségével a férfiak megmenekülhetnek minden, a péniszük hosszával vagy vastagságával kapcsolatos kínos helyzettől. Az Aquaman hidropumpa a leghatékonyabb pénisznövelő eszköz a piacon!
26.780,00Ft
VOLUMAN kapszula

VOLUMAN kapszula

Természetes kapszulák, amelyek a sperma mennyiségét növelik meg, javítják a szexuális állóképességet, valamint intenzívebb orgazmusokat eredméyeznek. Mennyiség: 90 kapszula.
12.290,00Ft
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft