69lab

Termékeink

Garanciális feltételek és a vételár visszafizetése


A forgalmazó a vételár visszafizetését garantálja abban az esetben, ha a vásárló nem elégedett a – már használt – termékkel. A garancia egyszerűen, diszkréten és kérdések nélkül érvényesíthető. A vásárló köteles a vásárlást követően 30 napon belül az eladót e-mailben (info@69lab.hu) értesíteni a reklamációról, és saját költségére visszaküldeni az eladóhoz a terméket. A termék vételárát teljes egészében visszafizetjük. Ilyenre nincs példa egyetlen más webáruházban sem

A többi magyar termékhez hasonlóan a 69 LAB webáruházában megvásárolható termékekre is érvényesek a garanciális feltételek – a fogyasztóvédelmi törvénnyel összhangban. A vásárlónak e törvény tükrében joga van az áru átvételét követően 14 napon belül értesíteni a forgalmazót, hogy eláll a szerződéstől. Ezt nem szükséges érvekkel indokolni. A vásárló ugyanakkor köteles az átvett árut sértetlen állapotban és eredeti mennyiségben (mint az átvételkor) visszaküldeni az eladónak, legkésőbb 30 napon belül, miután elküldte a szerződéstől való elállásra vonatkozó üzenetet. Amennyiben az árut az átvételt követő 14 napon belül a vásárló – üzenet nélkül – visszaküldi az eladónak, úgy tekintjük, hogy a vásárló elállt a szerződéstől. A teljes vételárat és az esetleges további költségeket az eladó a szerződéstől való elállásról szóló üzenet továbbítása után, legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza.
A vásárlók véleményei (a képek szemléltetőek)
 • Teljesen véletlenül bukkantam rá az interneten az Aquamanre, és úgy döntöttem, megveszem. Már két hónap használat után az erekciós problémáim megszűntek, végre az imént említett nehézségek nélkül szeretkezhetek.
  B. Miklós
  Eger
 • A koromban a férfiaknál általában már jelentkeznek merevedési zavarok, és én sem vagyok kivétel. De nem akartam lemondani gyakorlatilag az egyetlen örömömről, amely még megmaradt. Az Optiman pedig nagyon nagy segítségemre van e téren. 
  Ferenc
  56 éves
 • A sperma mennyisége pedig körülbelül bő 3 hét után kezdett változni. És jelentős változásra gondolok, hiszen a mennyiség már egy hét használat után is módosult. Mint már mondtam, 3 hét után nagyon sok lett a sperma, és szinte bármikor volt belőle elég.
  István
 • Még nem figyeltem fel rá, hogy nálunk egyáltalán létezik ilyen termék. Véletlenül kattintottam az Önök oldalára az interneten, és kíváncsiságból megrendeltem a Delayert. És nem sajnáltam meg! A nemi aktusok óvszerrel és nélküle is jóval hosszabbak.
  Balázs
  HUN
 • A barátaimtól kaptam ezt a terméket, vicces szülinapi ajándékként. A kezdetben kellemetlen volt szednem, de most, 7 hónap használat után kimondottan örülök annak, hogy elkezdtem használni. 
  Attila
  Balatonboglár
 • Minőségi termék, megfelelő áron, valós hatással, tehát egy TOP termék!
  Róbert
  Pécs
 • Péniszemmel már a termék használata előtt elégedett voltam, és a barátnőm is. Azonban a kíváncsiság és a még nagyobb „férfiasságom” iránti vágy arra késztetett, hogy megrendeljem az Aquamant. Már néhány nap használat után jelentős változásokat figyeltem meg.
  Áron
  25 éves
 • A terméket mindig magammal hordom, hiszen sosem tudni, mi történhet. A hatásai szuperek! A legnagyobb előnye pedig az, hogy azonnal hat. Ja, és sosem tapasztaltam mellékhatást, úgy hogy igazán TOP termék!

   
  Gergely
  Budapest
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft