69lab

Termékeink

Gyakori kérdések

Hol van üzletük?

Annak a hívei vagyunk, hogy nem üzemeltetünk üzletet, illetve kiállítószalont. Csak raktárunk és webáruházunk van. Ezzel jócskán csökkentjük az eladást és a hirdetést kísérő költségeket, és ezért termékeinket Önnek a legalacsonyabb áron kínálhatjuk! Meg vagyunk győződve arról, hogy az online vásárlás a legintimebb és legdiszkrétebb vásárlási mód, hiszen a vásárló és az eladó sosem jut közvetlen kapcsolatba.

Hogyan léphetek kapcsolatba Önökkel?

Hatékony telefonos ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek minden munkanapon 9 és 16 óra között, valamint napi 24 órás internetes ügyfélszolgálatot.

Milyenek a lehetséges fizetési módok?

A paypalon keresztül, valamint a banki átutalással történő fizetés mellett lehetővé tesszük az utánvételes fizetést is.
 • Az utánvételes fizetés esetében a forgalmazó a küldeményt ajánlva küldi. A termék vételárát és a szállítás költségeit a küldemény átvétele után kell kifizetni a postán vagy otthon a postai alkalmazottnak.
 • A fizetés egyik lehetséges módja az is, amikor a vásárló az eladó bankszámlájára utalja át a vételárat – előszámla előzetes elkészítése esetében. Ez esetben a küldeményt még csak akkor küldik ki, ha megjelenik az eladó bankszámláján a vásárló által átutalt összeg.
 • A harmadik fizetési lehetőség a hitelkártyás fizetés a Paypalon keresztül. A Paypal online fizetési rendszer, amelyben a VISA, Mastercard és egyéb hitelkártyával lehet fizetni. A vásárló 100%-os védelme biztosított.

A küldeményemet diszkrét csomagolásban küldik ki?

Mindegyik küldemény diszkrét, és nincs rajta a vállalatunk logója.

Tudni lehet-e, hogy mi van a csomagban?

Nem, a küldemény teljes mértékben diszkrét, a csomagolás nincs jelöve.

Mikor várhatom a küldemény érkezését?

Abban az esetben, ha munkanapon 13 óráig rendeli meg a terméket, még aznap továbbküldjük a küldeményt. Amennyiben 13 óra után adja le a rendelést, a küldeményt a következő munkanapon küldjük ki. A küldeményt általában 2-3 napon belül kézbesítik. A GLS kézbesítési határideje 3 nap.
A vásárlók véleményei (a képek szemléltetőek)
 • Teljesen véletlenül bukkantam rá az interneten az Aquamanre, és úgy döntöttem, megveszem. Már két hónap használat után az erekciós problémáim megszűntek, végre az imént említett nehézségek nélkül szeretkezhetek.
  B. Miklós
  Eger
 • A koromban a férfiaknál általában már jelentkeznek merevedési zavarok, és én sem vagyok kivétel. De nem akartam lemondani gyakorlatilag az egyetlen örömömről, amely még megmaradt. Az Optiman pedig nagyon nagy segítségemre van e téren. 
  Ferenc
  56 éves
 • A sperma mennyisége pedig körülbelül bő 3 hét után kezdett változni. És jelentős változásra gondolok, hiszen a mennyiség már egy hét használat után is módosult. Mint már mondtam, 3 hét után nagyon sok lett a sperma, és szinte bármikor volt belőle elég.
  István
 • Még nem figyeltem fel rá, hogy nálunk egyáltalán létezik ilyen termék. Véletlenül kattintottam az Önök oldalára az interneten, és kíváncsiságból megrendeltem a Delayert. És nem sajnáltam meg! A nemi aktusok óvszerrel és nélküle is jóval hosszabbak.
  Balázs
  HUN
 • A barátaimtól kaptam ezt a terméket, vicces szülinapi ajándékként. A kezdetben kellemetlen volt szednem, de most, 7 hónap használat után kimondottan örülök annak, hogy elkezdtem használni. 
  Attila
  Balatonboglár
 • Minőségi termék, megfelelő áron, valós hatással, tehát egy TOP termék!
  Róbert
  Pécs
 • Péniszemmel már a termék használata előtt elégedett voltam, és a barátnőm is. Azonban a kíváncsiság és a még nagyobb „férfiasságom” iránti vágy arra késztetett, hogy megrendeljem az Aquamant. Már néhány nap használat után jelentős változásokat figyeltem meg.
  Áron
  25 éves
 • A terméket mindig magammal hordom, hiszen sosem tudni, mi történhet. A hatásai szuperek! A legnagyobb előnye pedig az, hogy azonnal hat. Ja, és sosem tapasztaltam mellékhatást, úgy hogy igazán TOP termék!

   
  Gergely
  Budapest
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft