69lab

EREKCIÓ


Az erekció a pénisznek az a képessége, hogy elérje a szükséges merevséget, amely biztosítja a hüvelybe való behatolást és a nemi aktus sikeres befejezését. Az erőteljes erekció elérése és megtartása a férfit magabiztossá és határozottá teszi.
A merevedési zavar, azaz az erektilis diszfunkció az az állapot, melyben a férfi képtelen a kielégítô szexuális tevékenységhez szükséges merevedés létrehozására, illetve fenntartására. Korábban ezt a zavart impotenciaként emlegették. Ezt a kifejezést ma egyre ritkábban használják. Az idegen nyelvű és hazai szakirodalomban is inkább az ED, azaz erektilis diszfunkció kifejezés szerepel. A merevedési zavar az érintett férfi és párja életminőségét is jelentősen ronthatja.

Csak a kőkemény és erős erekció teszi lehetővé a felszabadult szexuális együttlétet és az elégedettséget. A merevedési zavaroknak különböző fokai vannak, és a tünetek is másképpen jelentkezhetnek. Minden férfi időnként észlel változást az erektilis funkcióját illetően, például: 1.) nehezen jön létre a merevedés, 2.) gondjai vannak az erekció fenntartásával, 3.) erekciója túl gyenge a szexuális együttléthez, 4.) az erekció ugyan lehetővé teszi a szexuális együttlétet, de gyengébb, mint általában,  5.) többé nem hisz feltétel nélkül abban, hogy létrejöhet és fenn képes tartani az erekciót.

erekcióA merevedési zavarok gyakrabban fordulnak elő, mint gondolná. A 40 éven felüli férfiak körülbelül 52%-a már szembesült a merevedési zavar valamelyik formájával. A merevedési zavarok bármilyen korban jelentkezhetnek. A (18 és 29 év közötti) fiatalabb férfiak is merevedési zavarokra panaszkodnak: gondjaik vannak az erekció fenntartásával, illetve nehezen jön létre a merevedés. Már az ED enyhébb formái is nyugtalanítóan hathatnak a férfire és végül párjára is. Fontos tudatában lenni annak, hogy a bármilyen formában jelentkező merevedési zavart nem szabad figyelmen kívül hagyni, és komoly erőfeszítéseket kell fektetni a probléma megoldásába.


A merevedési zavar kezelhető és gyógyítható

A merevedési zavar a férfi és párjának életminőségére nagy hatással lehet. Az, hogy gyakran küzd merevedési zavarral, még nem jelenti azt, hogy le kell mondania a szexuális életről. Jó hír az Ön és a párja számára, hogy az imént említett problémák eltávolítására rendelkezésére áll egy hatékony szer, amelyhez még vény sem szükséges – ez az Optiman. Az Optiman azoknak a férfiaknak is segíthet, akik nagyobb nyomás alatt élnek, akiknek a mindennapi megterhelés és stressz ellehetetleníti a szexuális együttléthez szükséges merevedés elérését. Éppen ezért az Optiman egyre népszerűbb a fiatalok körében, hiszen nagyobb szexuális erőt biztosít, és növeli az önbizalmat a szexuális aktivitás alatt.


A kezelőorvosa, illetve az egészségvédelmi szolgáltatásimpotencia kivitelezője az Önt, illetve egészségügyi állapotát illetően kétségkívül a legmegbízhatóbb információforrás. Őszintén ajánljuk Önnek, hogy az egészségügyi állapotával kapcsolatos kérdésekkel, valamint a tünetekre és gyógyszerekre vonatkozó kérdéseivel forduljon kezelőorvosához. Az e honlapon olvasható információkat a tanulságos voltuk miatt tettük közzé, és nem helyettesítik az egészségügyi szakember tanácsát, illetve a vele folytatott beszélgetést. 
Amikor a férfi fiatal, a merevedés létrejötte és fenntartása természetesnek és egyszerűnek tűnik. Néha már csak egy röpke gondolat is megteszi. A felszín alatt azonban a testünkben számos folyamat megy végbe, amely erekciót eredményez, illetve fenntart. A merevedés az összetett ideg- és érinterakciók következményeként jön létre – ez pedig általában a szexuális izgalomhoz kapcsolódik.

A merevedés elérésében és fenntartásában fontos szerepet tölt be a vérkeringés. Amikor szexuálisan izgatott állapotban vagyunk, az agy és az idegsejtek reagálnak a szexuális ingerekre, és a gerincvelőn keresztül jeleket küldenek a pénisz idegrendszerébe. Az agyból származó jelek a hímvesszőben a nitrogén-oxid (NO) kibocsátását eredményezik, ennek következtében a péniszben található izmok ellazulnak. Így a péniszbe nagyobb mennyiségű vér jut, és a barlangos testek szivacsos szerkezete megtelik vérrel. A hímvessző megduzzad és megemelkedik. Amikor a barlangos testek duzzadnak, nyomással vannak az őket körülvevő tokra. Mivel a tok nyomás alatt van, nyomás alá kerül a péniszből vért elszállító véna is, emiatt pedig a vér a barlangos testekben „elakad”, amitől a pénisz megőrzi duzzadtságát és keménységét.     
   
Erekció alatt a hímvesszőben hatszor több a vér, mint nyugalmi állapotban. Az erekció a magömlés (ejakuláció) után megszűnik, illetve véget ér az erekció akkor is, ha valamely külső inger/zavar miatt nem jutnak el a jelek a péniszbe. A véráramlás és a barlangos testekre gyakorolt nyomás megszűnik, a vér kifolyik a barlangos testekből, a pénisz lelankad. Azt az enzimet, amely közvetve csökkenti a nyomást a vénában, és ezzel előidézi a pénisz nyugalmi állapotát, foszfodiészteráz 5-nek (PDE5) nevezzük.

A MEGOLDÁS:

OPTIMAN potencianövelő kapszula

OPTIMAN potencianövelő kapszula

Természetes kapszulák az erekció és a szexuális vágy fokozására.
9.140,00Ft
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft