69lab

Termékeink

Cégünkről

Az intézet már 2008 óta foglalkozik az intim, nemi élethez kapcsolódó termékek fejlesztésével, tehát olyan termékeket állít elő, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az egyén életminőségéhez. Terméksorozatunk magvát a szexpatika és az étel-kiegészítők alkotják, nemrég pedig a termékcsaládunkat szexuális segédeszközökkel bővítettük.

A legjobb minőségű, tesztelt termékeket kínálunk. Mindegyik termékünk rendelkezik az összes biztonsági tanúsítvánnyal, amely az európai és amerikai piacon történő regisztrációhoz és forgalmazáshoz szükséges. A 69 LAB termékei felpezsdítik az intim életét, és segítenek Önnek „méretkirály”-szeretővé válni. Már férfiak ezreinek segítettünk, miért ne segítenénk Önnek is! Tekintse meg a teljes kínálatunkat!

A vállalatról

A webáruházunk lehetővé teszi a szexuális segédeszközök diszkrét megvásárlását. A termékek intim természetéből eredően gondoskodunk arról, hogy a küldemény nincs jelölve, és hogy minél diszkrétebben kézbesítsük a megrendelt terméket. Prioritásunk a vásárló identitásának megvédése. Ugyanakkor pedig igyekszünk biztosítani az egyszerű fizetést és minél hamarabbi kézbesítést.

CSAK A LEGMINŐSÉGESEBB TERMÉKEK
A 69 LAB szinonimája a minőség. TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK KELLEMETLEN MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL, MINŐSÉGI ANYAGOK… Bízunk a termékeinkben, ezért: amennyiben elégedetlen a termékünkkel, visszafizetjük a termék teljes vételárát.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
A paypalon keresztül és a banki átutalással történő fizetés mellett lehetővé tesszük az átvétel utáni fizetést is.

TELJES DISZKRÉCIÓ
Az eladóink teljes diszkréciót és a személyes adatok védelmét vállalják. A postai küldeményeink nincsenek jelölve, és diszkrétek. Lehetővé tesszük a „postán maradó küldemény” szolgáltatás igénylését is.

HATÉKONY ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Hatékony telefonos ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek minden munkanapon 9 és 16 óra között, valamint napi 24 órás internetes ügyfélszolgálatot.

A FELHASZNÁLÓK VÉLEMÉNYE
Az Ön véleménye a termékünkről nekünk sokat jelent! Minden véleménykifejtésnél – legyen az pozitív vagy negatív vélemény – 50 százalékos kedvezményt adunk, melyet a következő vásárláskor érvényesíthet.

WHOLESALE & RETAIL CORPORATION L.P.
44 Main Street, Douglas,
South Lanarkshire
Scotland, ML11 0QW, Great Britain
Company number: SL016412
Telefonszám: 030 200 27 6269lab
Email: info@69lab.hu

A vásárlók véleményei (a képek szemléltetőek)
 • Teljesen véletlenül bukkantam rá az interneten az Aquamanre, és úgy döntöttem, megveszem. Már két hónap használat után az erekciós problémáim megszűntek, végre az imént említett nehézségek nélkül szeretkezhetek.
  B. Miklós
  Eger
 • A koromban a férfiaknál általában már jelentkeznek merevedési zavarok, és én sem vagyok kivétel. De nem akartam lemondani gyakorlatilag az egyetlen örömömről, amely még megmaradt. Az Optiman pedig nagyon nagy segítségemre van e téren. 
  Ferenc
  56 éves
 • A sperma mennyisége pedig körülbelül bő 3 hét után kezdett változni. És jelentős változásra gondolok, hiszen a mennyiség már egy hét használat után is módosult. Mint már mondtam, 3 hét után nagyon sok lett a sperma, és szinte bármikor volt belőle elég.
  István
 • Még nem figyeltem fel rá, hogy nálunk egyáltalán létezik ilyen termék. Véletlenül kattintottam az Önök oldalára az interneten, és kíváncsiságból megrendeltem a Delayert. És nem sajnáltam meg! A nemi aktusok óvszerrel és nélküle is jóval hosszabbak.
  Balázs
  HUN
 • A barátaimtól kaptam ezt a terméket, vicces szülinapi ajándékként. A kezdetben kellemetlen volt szednem, de most, 7 hónap használat után kimondottan örülök annak, hogy elkezdtem használni. 
  Attila
  Balatonboglár
 • Minőségi termék, megfelelő áron, valós hatással, tehát egy TOP termék!
  Róbert
  Pécs
 • Péniszemmel már a termék használata előtt elégedett voltam, és a barátnőm is. Azonban a kíváncsiság és a még nagyobb „férfiasságom” iránti vágy arra késztetett, hogy megrendeljem az Aquamant. Már néhány nap használat után jelentős változásokat figyeltem meg.
  Áron
  25 éves
 • A terméket mindig magammal hordom, hiszen sosem tudni, mi történhet. A hatásai szuperek! A legnagyobb előnye pedig az, hogy azonnal hat. Ja, és sosem tapasztaltam mellékhatást, úgy hogy igazán TOP termék!

   
  Gergely
  Budapest
Elérhetőség Ügyviteli szabályzat
0 termék a kosárban
Összesen:
0,00 Ft